Автоновини

Стало відомо, як буде виглядати нова Нива

Розмови про Ниву нового покоління ведуться вже давно. З недавніх пір стало відомо, що вона буде побудована на платформі B0 альянсу Renault-Nissan, тепер розповіли, як машина буде виглядати, пише Autocentre.

АвтоВАЗ давно вів роботи над новою Нивою, але керуючий заводом альянс Renault-Nissan закрив розробку власної платформи: LADA 4 ? 4 NG (New Generation) буде побудована на логановському «візку» B0. Багато шанувальників легендарного позашляховика стали висловлювати стурбованість. Любителі ВАЗівської техніки боялися, що нова Нива стане просто перелицьованим Дастером.

Але в своєму інтерв’ю головний дизайнер компанії «АвтоВАЗ» Стів Маттін повідомив, що приводу для такого занепокоєння немає:

«Дуже важливо мати якісь сполучні елементи, які ріднять машину з автомобілем минулого покоління. Сьогодні у LADA 4 ? 4 яскравий імідж. Є специфічні елементи які запам’ятовуються. Природно, в майбутньому постараємося зробити так, щоб ці яскраві елементи, відомі сьогодні, були впізнавані в новій моделі , – заявив Маттін.

Стів запевнив, що незважаючи на те, що модель буде абсолютно новою, вона максимально збереже дух нинішньої моделі і її основні переваги: ??

«Звичайно, ні. LADA залишиться LADA. Дуже активно працюємо над цією моделлю. Це машина ікона для “АвтоВАЗу” і такою вона і залишиться. І в майбутньому залишиться дуже важливим автомобілем для бренду, як і сьогодні. Звичайно, модель доведеться якось поміняти. LADA 4 ? 4 в даний час більше 40 років. Постійно оновлювати її неможливо», – вважає Стів.

З приводу термінів і докладних технічних характеристик виробник поки зберігає таємницю. Втім, з різних джерел надходить інформація, що машина встане на конвеєр в 2021 році, а в рамках Московського автосалону 2018 покажуть концепт нового позашляховика.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook