Автоновини

Jeep показав Wrangler для «Пасхального сафарі»

Фото: Jeep

Компанія Jeep опублікувала перші зображення спеціальної версії Wrangler, яку підготували спеціально до участі в щорічному «Великодньому сафарі» в кам’янистих і пустельних околицях міста Моаб, штат Юта. У 2018 році заїзд пройде з 24 березня по 1 квітня.

Судячи з тизеру, Jeep спеціально до цього заходу випустить одразу два концепти. Також в проекті традиційно бере участь компанія Mopar, виробник комплектуючих і аксесуарів до позашляховиків.

Один з концептів отримав назву Jeepster. Раніше таке найменування планувалося використовувати для нового компактного кросовера бренду. Концепт побудують на базі Wrangler нового покоління, який був представлений в листопаді минулого року на автосалон в Лос-Анджелесі. Судячи по зображенню, новинка отримає двокольорове забарвлення кузова.

Кузов другого прототипу забарвлений в помаранчевий колір. Машина отримає трапецієподібну решітку радіатора, круглі фари і масивні колісні диски.

Позашляховик Wrangler нового покоління зберіг рамну конструкцію, але отримав алюмінієвий кузов. Завдяки цьому маса автомобіля знизилася на 90 кілограмів. Новий Wrangler зберіг знімні кузовні панелі, двері і лобове скло.

Позашляховик укомплектували 2,0-літровим бензиновим турбомотором з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 268 кінських сил. Раніше передбачалося, що віддача цього двигуна буде дорівнює 373 кінським силам. Крім цього, в моторну гамму нового позашляховика увійшов модернізований 3,5-літровий агрегат V6 Pentastar потужністю 285 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook