Автоновини Женева-2018

Спецверсії найшвидших Alfa Romeo присвятили Нюрбургрингу

Фото: Alfa Romeo

Компанія Alfa Romeo показала спеціальні версії своїх найшвидших автомобілів – седана Giulia і кросовера Stelvio у виконанні Quadrifoglio. Новинки, присвячені німецькій трасі Нюрбургринг, представлять на Женевському автосалоні.

Спецверсії седана і кросовера отримають назву Nring. Тираж кожного з них обмежать 108 екземплярами – на честь віку італійської компанії, заснованої в 1910 році. Автомобілі запропонують тільки найпочеснішим клієнтам Alfa Romeo, а також колекціонерам.

Alfa Romeo Stelvio і Giulia Nring отримають карбон-керамічні гальмівні механізми, титанову випускну систему Akrapovic, карбонові декоративні вставки в салоні, а також особливий селектор трансмісії і килимки від тюнінг-ательє Mopar.

Плюс до всього, у кросовера і седана будуть вуглепластікові корпуси зовнішніх дзеркал, а також бічні «спідниці». Нарешті, список оснащення включить активний круїз-контроль, адаптивна підвіска, а також преміальна акустична система.

Новинки оснастять тим же 2,9-літровим твін-турбо мотором V6 потужністю 510 кінських сил. З таким двигуном Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio може прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,9 секунди, а його її максимальна швидкість складає 305 км на годину. Кросовер Stelvio Quadrifoglio набирає “сотню” за 3,8 секунди, а його максималка дорівнює 283 км на годину.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio утримував звання найшвидшого седана «Північної петлі» Нюрбургринга з результатом 7 хвилин і 32 секунди. У минулому році досягнення було побито cуперседаном Jaguar XE SV Project 8, який проїхав коло по трасі за 2 хвилин і 21 секунду. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio з результатом 7 хвилин і 51,7 секунди до сих пір утримує звання найшвидшого кросовера «Нордшляйфе».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook