Автоновини

Серійна версія нового Acura RDX вперше помічена на тестах

Фото: Motor1

Компанія Acura вивела на тести серійну версію кросовера RDX нового покоління. Шпигунські фотографії з випробувань були викладені виданням Motor1. За їхніми даними, продажі новинки почнуться цього літа.

Судячи по знімках, дизайн серійного кросовера, як і обіцяли в компанії, практично не буде відрізнятися від однойменного прототипу, який представили на минулому автосалоні в Детройті. RDX наступного покоління отримає нову решітку радіатора, більші повітрозабірники і світлодіодну оптику. В цілому зовнішність машини отримала риси прототипу Precision, який представили в 2016 році.

Фотографій інтер’єру майбутнього кросовера поки не опубліковано. За попередніми даними, в салоні машина з’явиться великий сенсорний дисплей, а водієві будуть доступні передові системи безпеки.

Новинку укомплектують 2,0-літровим бензиновим турбомотором. Агрегат працює спільно з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Динамічні характеристики машини поки невідомі. Всього водієві будуть доступні чотири режими їзди – Snow, Comfort, Sport і Sport +.

У Україні автомобілі марки Acura представлені кросоверами RDX (від 53 500 дол. США), MDX (від 59 900 дол. США), А також седаном TLX (від 52 900 дол. США).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook