Автоновини Пекін-2018

Nissan розсекретив новий позашляховик

Фото: Nissan

Компанія Nissan опублікувала перші зображення свого нового позашляховика, який побудували на базі пікапа Navara. Також цю платформу використовують Renault Alaskan і Mercedes X-Class. Новинка отримала назву Terra, а не Xterra або Paladin, як планувалося раніше. Публічна прем’єра машини повинна відбутися на автосалоні в Пекіні в квітні нинішнього року, повідомляє Auto-motive.

Зовні позашляховик відрізняється від пікапа більшою фірмовою радіаторною решіткою, вузькими фарами головного світла, зміненим капотом і хромованими корпусами зовнішніх дзеркал. Крім того, позашляховик отримав збільшені задні двері і бічні вікна. Новинка буде доступна як з п’яти-, так і з семимісцевим салоном. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Розкрити технічні характеристики машини Nissan обіцяє на мотор-шоу в Пекіні. За даними Motor1, Xterra оснастять 2,3-літровим турбодизелем, що видає 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту.

Двигун, буде працює в парі з шестиступінчатою механічною коробкою або з семідіапазонним «автоматом». Автомобіль запропонують як із заднім, так і з повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook