Автоновини

BMW покаже свій найбільший кросовер в листопаді

Фото: Autocar

Компанія BMW представить серійну версію свого найбільшого кроссовера X7 на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді. Основними ринками збуту новинки стануть Китай, США повідомляє Autocar, пише  Auto-motive.

Збірку моделі налагодять на заводі в Спартанбурге (Південна Кароліна), де вже випускають X3, X4, X5 і X6. Основними конкурентами кросовера стануть Mercedes-Benz GLS, Cadillac Escalade і Lincoln Navigator.

Дизайн новинки буде трохи відрізнятися від прототипу Concept X7 iPerformance, який представили на автосалоні у Франкфурті в минулому році.

BMW X7 побудують на модульній архітектурі CLAR, що дебютувала на флагманському седані 7-Series нового покоління. Від молодших кросоверів баварського бренду X7 буде відрізнятися в першу чергу трьохрядним салоном, в якому можуть розміститися шість чоловік – по двоє на кожному ряду.

Технічні характеристики новинки поки тримають в секреті. За неофіційними даними, в моторну гамму кросовера увійдуть шести- і восьмициліндрові агрегати. Також клієнтам запропонують і гібридну модифікацію X7. Така модифікація X7 буде запропонована з силовою установкою від X5 xDrive40e (313 к.с.).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook