Автоновини

Mercedes показав Sprinter нового покоління на відео

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz вперше опублікувала тизерний відеоролик Sprinter наступного покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться в лютому нинішнього року. Відразу після дебюту машина надійде в продаж в Європі. Складання моделі буде вестися на заводах в Людвигсфельді і Дюссельдорфі. Крім цього, вперше модель почне сходити з конвеєра заводу в Північному Чарльстоні (США).

Судячи з відео, новинка отримає світлодіодну оптику, розсувні двері та радіаторну решітку, виконану в стилі пікапа Mercedes-Benz X-Class. В цілому, дизайн машини буде нагадувати концепт Vision Van. У салоні фургона встановлять великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи, трьохспицеве багатофункціональне рульове колесо, USB-порт, розетку з напругою в 220 вольт і автоматичний клімат-контроль.

Новинка буде розроблена власними зусиллями фахівців німецького бренду і не розділить вузли з Volkswagen Crafter. В якості опції клієнтам буде пропонуватися автоматична коробка передач. Автомобіль отримає три типи приводу на вибір: задній, передній і повний.

Фургон запропонують в чотирьох варіантах довжини і трьох дахах. Повна маса самої вантажопідйомної версії виросте на 500 кг, до 5,5 тонни. Також фургон отримає електричну версію. В майбутньому така модифікація повинна скласти конкуренцію електричному вантажному фургону від Tesla.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook