Автоновини Женева-2018

Джорджетто Джуджаро покаже в Женеві безпілотний електрокар

Фото: GFG Style

Компанія GFG Style, яка належить знаменитому дизайнерові Джорджетто Джуджаро і його синові Фабріціо, анонсувала прем’єру нового спортивного седана. Також в проекті бере участь китайська фірма Envision Energy. Дебют автомобіля має відбутися на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року, повідомляє Automotive News. На даний момент компанія опублікувала перше тизерне зображення автомобіля.

За словами дизайнера, на мотор-шоу буде представлений концепт, який отримає функцію автономного управління. Крім цього, машину укомплектують електричною силовою установкою, за розробку якої відповідає Envision Energy. За словами Джуджаро, седан продемонструє «унікальні та інноваційні» рішення по ергономіці і простоті використання.

Джорджетто Джуджаро, якому скоро виповниться 80 років, почав свою кар’єру в якості дизайнера в 1960 році. Всього італієць брав участь в розробці більш 100 серійних автомобілів різних брендів. Джуджаро працював над такими моделями як Volkswagen Golf, Passat і Scirocco. Він також був відповідальним за розробку дизайну BMW M1, Maserati Bora, Audi 80, Fiat Panda і Alfa Romeo Alfa Romeo Sprint. У 1999 році Джуджаро отримав нагороду Автомобільний дизайнер століття.

Влітку минулого року Джорджетто Джуджаро покинув ательє Intaldesign Giugiaro, яке він раніше заснував. Близько п’яти років тому італієць вже продав 90,1% своїх акцій компанії Audi, а потім вирішив позбутися і решти 9%. У повідомленні керівництва Intaldesign Giugiaro йдеться, що знаменитий дизайнер покинув компанію для того, щоб присвячувати більше часу особистому життю.

Не дивлячись на це, на минулому автосалоні в Женеві Джуджаро показав електричний спорткар під назвою Ren, який був розроблений для китайської компанії Techrules. Потужність автомобіля становить +1287 кінських сил. До 100 км / год машина розганяється за 2,5 секунди. Максимальна швидкість – 320 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook