Автоновини

З’явилася фотографія найпотужнішої Ferrari з мотором V8

В інтернеті з’явилася перша фотографія нової модифікації суперкара Ferrari 488. Купе стане найпотужнішим автомобілем з восьмициліндровим двигуном в історії італійської марки. Знімок розмістили в акаунті FerrariPhotoPage в Instagram.

Фотографія була зроблена на закритій презентації суперкара, а його публічна прем’єра, як очікується, відбудеться в березні на Женевському автосалоні. Передбачається, що новинка буде називатися 488 Special Sport Series.

Раніше стали відомі деякі технічні характеристики купе. Так, новинку укомплектують модернізованим 3,9-літровим агрегатом V8 з збільшеними турбінами, створеним на базі гоночного мотора. Двигун, який видає понад 700 к.с., буде працювати зі спеціально перенастроєним «роботом».


У конструкції автомобіля заради зниження ваги застосують додаткові елементи з карбону. Так, з композитних матеріалів виконають капот, дах, бампери, задній спойлер, а також деякі деталі інтер’єру, включаючи передню панель.

Плюс до всього, суперкар отримає більш тонке вітрове скло і вікна і полегшені карбон-керамічні гальмівні механізми. Нарешті, на автомобілі використовують новий кузовний обвіс, завдяки якому аеродинамічні показники покращаться на 20%.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook