Автоновини

Datsun представив свій новий кросовер

Фото: Datsun

Datsun на спеціальному заході в Індонезії представив новий кросовер під назвою Cross, повідомляє прес-служба бренду. Продажі машини в цій країні почнуться в середині 2018 року, а пізніше кросовер з’явиться на інших ринках.

Новинка стала серійною версією концепту Go Cross. Автомобіль отримає ті ж бампери, решітку радіатора і оптику. Машина побудована на платформі, яку вже використовує Datsun Go. Datsun Cross комплектується захисними накладками, посиленим захистом днища кузова і 15-дюймовими колісними дисками. Дорожній просвіт кросовера складає 200 міліметрів.

Автомобіль отримав 1,2-літровий бензиновий двигун потужністю 68 кінських сил. Також клієнтам запропонують цей же двигун, але з віддачею 78 кінських сил. Агрегат працює спільно з механічною трансмісією або безступінчатою трансмісією X-Tronic CVT.

Водієві доступні функції аварійного гальмування і датчики паркування. Список опцій також поповнив центральний замок з системою безключового доступу. Також машина обладнана системою автоматичного управління дальнім світлом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook