Авто на єврономерах

Volkswagen назвали найбільшим автовиробником в світі

Фото: Volkswagen

Volkswagen став найбільшим у світі автомобільним виробником за підсумками 2017 року. У минулому році німецькому концерну вдалося реалізувати приблизно 10,7 млн ??машин. Про це з посиланням на дані газети Bild am Sonntag повідомляє Reuters.

Зростання продажів серед всіх брендів Volkswagen, включаючи преміальні Porsche і Audi, допомогли концерну отримати рекордну виручку – понад 220 млрд євро. При цьому в самому VW відмовилися прокоментувати Reuters ці дані, зазначивши, що підсумки з продажу в 2017 будуть підведені 17 січня, а основні фінансові результати оприлюднять наприкінці лютого.

Другим найбільшим в світі автовиробником стала Toyota, якій в минулому році вдалося реалізувати приблизно 10,35 млн автомобілів. Це на 2% більше, ніж в 2016 році.

Раніше повідомлялося, що марка Volkswagen в 2017 році випустила понад 6 млн автомобілів, що стало рекордним показником для німецької компанії. На даний момент Volkswagen має понад 50 виробничих майданчиків в 14 країнах світу, де випускається понад 60 моделей. У нинішньому році лінійку німецької марки поповнили кросовери T-Roc, Tiguan Allspace і Atlas, а також великий ліфтбек Arteon, який замінив Passat CC.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook