Автоновини Пекін-2018

Новий Volkswagen Touareg представлять навесні

Фото: Motor1

Компанія Volkswagen представить кросовер Touareg третього покоління навесні наступного року. Офіційної інформації про дату прем’єри поки немає, але за даними Motor1, публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Пекіні в квітні 2018 року.

Крім того, видання опублікувало серію шпигунських фотографій з тестових випробувань машини. Судячи по знімках, зовні автомобіль буде нагадувати концепт T-Prime Concept GTE. Виробництво моделі налагодять в Братиславі (Словаччина).

Новинку побудують на платформі MLB Evo. Цю ж архітектуру використовують Porsche Cayenne, Bentley Bentayga, Audi Q7 і Lamborghini Urus. У моторну гамму новинки увійдуть бензинові і дизельні силові агрегати. Пізніше Touareg отримає гібридну модифікацію.

Також в компанії обіцяють додати кросоверу ряд нових систем безпеки і функцій допомоги на дорозі, а також нову інформаційно-розважальну систему. Всі модифікації автомобіля будуть оснащуватися системою повного приводу.

У Україні на даний момент продається Volkswagen Touareg другого покоління. Автомобіль можна придбати в чотирьох версіях. Ціни на модель з урахуванням акцій починаються з позначки в 55 990 доларів.

Позашляховик пропонують з 3,0-літровим дизельним агрегатом з віддачею 245 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook