Автоновини

Лімузин на базі Tesla Model S виставили на eBay

Фото: eBay

На інтернет-аукціоні eBay з’явилося оголошення про продаж електричного лімузина, побудованого на базі Tesla Model S. На момент написання новини ставка на автомобіль становила 80 400 доларів.

За словами продавця, оригінальна «Тесла» була куплена в 2015 році і обійшлася в 100 000 доларів. Вартість витрат на перетворення ліфтбека в лімузин не вказана. Автомобіль оснащений 380-потужним електромотором і блоком акумуляторів на 85 кВтг, що дозволяє проїхати понад 400 кілометрів.

В оголошенні також зазначено, що на даний момент лімузин готовий приблизно на 90%. Продавець зазначив, що покупець може купити електрокар в такому стані або доплатити, щоб майстерня довела проект до кінця.

Раніше повідомлялося, що британська незалежна дизайн-студія Niels van Roij Design веде розробку електричного універсалу, який побудують на базі Tesla Model S. Споруду електромобіля з кузовом Shooting Brake довірили нідерландському кузовному ательє RemetzCar, що базується в Амстердамі. Прем’єра відбудеться в березні наступного року. За попередніми даними, всього буде побудовано 20 подібних автомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook