Автоновини

Infiniti опублікувала перше зображення нового флагманського седана

Фото:: Infiniti

Компанія Infiniti опублікувала тізерне зображення концепту свого нового флагманського седана. Прем’єра автомобіля може відбутися на автосалоні в Детройті в січні наступного року. У самій компанії заявили, що машина стане «першою демонстрацією нової мови дизайну Infiniti».

«Новий концепт Infiniti перенесе традиційну архітектуру седана на наступний щабель еволюції», – заявив виконавчий директор бренду Карім Хабіб.

Всі інші подробиці про проект поки тримаються в секреті. Не виключається, що новинка отримає електричний мотор або гібридну силову установку.

Раніше повідомлялося, що на автосалоні в Детройті компанія продемонструє концепт першого серійного електрокара бренду. Запустити машину в виробництво японська компанія планує вже в 2019 році.

Електрокар буде абсолютно новим автомобілем бренду. До цього компанія відмовилася від ідеї будувати машину на вже існуючій моделі Infiniti. Однак при створенні машини буде враховуватися досвід Nissan в розробці електрокарів. Дизайн новинки машини, швидше за все, буде нагадувати концепт Emerg-e Concept, який був вперше показаний в 2012 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook