Автоновини

BMW побудує в Чехії трек для тестів електрокарів і безпілотників

Фото: BMW

Компанія BMW інвестує 100 млн євро в будівництво тестового полігону в Чехії, де будуть проводитися випробування електрокарів і машин з системами автоматичного управління. Про це повідомляє прес-служба баварської марки.

Тестовий полігон обладнають на площі в 500 гектарів неподалік від Карлових Вар. Таким чином, шлях від штаб-квартири BMW в Мюнхені до нового комплексу буде займати не більше двох з половиною годин.

У компанії відзначили, що нинішні тестові траси BMW, розташовані поблизу Мюнхена, а також у Франції та Швеції, вже не відповідають вимогам для випробувань електричних і безпілотних машин.

Раніше стало відомо, що компанія BMW протягом найближчих восьми років випустить більше 10 моделей з повністю електричною силовою установкою, а також приблизно стільки ж гібридних новинок.

У 2021 році німці випустять електрокар нового покоління, який на даний момент відомий під назвою iNext. Потім протягом декількох років лінійка поповниться ще як мінімум дев’ятьма повністю електричними автомобілями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook