Автоновини

Volkswagen показав дизайн Jetta нового покоління

Фото: Volkswagen

У розпорядженні видання Motor1 виявився офіційний дизайн-скетч седана Volkswagen Jetta наступного покоління, публічна прем’єра якого відбудеться на автосалоні в Детройті. Зображення було показано в рамках попередньої презентації моделі на випробувальному полігоні в Фініксі (штат Арізона).

Судячи з тизеру, новинка буде відрізнятися від попередника злегка збільшеними габаритами і більш обтічною формою. Радіаторну решітку «Джетта» виконають в стилі флагманської моделі Arteon.

Новий Volkswagen Jetta побудують на модернізованій модульній платформі MQB. Дані про лінійку двигунів доки тримаються в секреті. За попередніми даними, на деяких ринках Jetta пропонуватиметься з новим 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 150 к.с. і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

У Україні нинішній Volkswagen Jetta пропонується з 1,6-літровим атмосферним мотором, здатним працювати в парі з п’ятиступінчастою “механікою” або з шестідіапазонним «автоматом». Крім того, доступні 1,4-літрові турбоагрегати, що видають 125 і 150 сил, які поєднуються з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook