Автоновини

Відроджена марка Borgward повернеться на європейський ринок в 2018 році

Фото: Borgward BX7

Borgward прийняла рішення повернутися на європейський ринок. Уже з першого кварталу наступного року компанія почне продажі в Німеччині кросовера BX7. Трохи пізніше модель стане доступна і в інших країнах, повідомляє Auto Express.

Кросовер BX7 був представлен ??ще в 2015 році і отримав великі колісні арки, широку решітку радіатора і високий кліренс. Водієві будуть доступні передові системи безпеки. Серед них адаптивний круїз-контроль, система виявлення пішоходів, система аварійного гальмування і камери панорамного огляду. Максимальний об’єм багажного відділення при складених задніх сидіннях становить 1344 літрів.

Borgward BX7 укомплектували 2,0-літровим бензиновим турбодвигуном. Потужність двигуна становить 224 кінських сили. Агрегат працює спільно з 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням.

Оригінальна компанія Borgward була заснована в 1929 році Карлом Боргвардом і проіснувала до 1962 року. Бренд займався випуском різних транспортних засобів, включаючи легкові автомобілі. У 2015 році компанія Borgward була відроджена за участю китайських інвесторів, включаючи фірму Foton.

На даний момент компанія будує завод в німецькому Бремені, конвеєр якого повинен бути запущений на початку 2018 року. Першими моделями, які буде робити відроджена марка, стануть кросовери BX5 і BX7.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook