Автоновини

Оголошена дата прем’єри нового кросовера Volvo XC40

Фото: Volvo

Шведський автомобільний виробник Volvo представить свій новий компактний кросовер XC40 на міжнародній виставці в Лос-Анджелесі 29 листопада поточного року.

Там буде показана версія новинки для північноамериканського ринку. Також на автосалоні буде розкрита докладна інформація про оголошену раніше програму підтримки Care by Volvo. Про це повідомило видання Motor1 з посиланням на прес-службу компанії.

Найменший кросовер Volvo – це перша модель, заснована на новій модульній архітектурі CMA, яка була розроблена спільно з материнською компанією Geely. Новий XC40 пропонує «радикально новий підхід до поклажі всередині автомобіля. У його інтер’єрі влаштовано безліч ніш для розміщення різних речей.

Вже відома гамма двигунів Volvo XC40 для європейського ринку. У базовій модифікації пропонуватиметься півторалітровий трьохциліндровий турбомотор потужністю 154 кінських сил. Ще буде дволітровий двигун з турбонаддувом у версіях на 187 і 244 к.с., а також два турбодизеля.

За програмою Care by Volvo кожен передплатник зможе отримувати новий автомобіль через кожні 24 місяці. У вартість передплати входить фіксований щомісячний платіж, який включає податки, рахунки за обслуговування і онлайн-послуги. Новий сервіс буде доступний через офіційний сайт виробника в США, Швеції, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Італії Норвегії та Польщі.

Раніше Volvo XC40 був представлений на спеціальному заході в Мілані.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook