Автоновини

Kia випустила новий кросовер

Фото: Carnewschina

Компанія Kia представила на автосалоні в китайському Гуанчжоу новий кросовер під назвою NP. Про це повідомляє видання CarNewsChina.

Передбачається, що серійний випуск подібного автомобіля, призначеного для китайського ринку, почнеться в наступному році на спільному підприємстві Dongfeng-Yueda-Kia. За попередніми даними, товарний автомобіль буде являти собою подовжену версію моделі Sportage, яка буде називатися eSportage.

Моторна лінійка позашляховика включить 1,4-літровий наддувний двигун, а також дволітровий атмосферник потужністю 165 кінських сил. Решта подробиць про подовжену версію Sportage не повідомляється.

У Україні Kia Sportage пропонується з бензиновим дволітровим атмосферником потужністю 150 к.с., а також з 1,6-літровим турбованим агрегатом, що видає 177 сил. Крім того, доступний дволітровий 185-потужний турбодизель. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “автомат” такого ж діапазону. Бензиновий наддувний двигун працює в парі з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Ціни на кросовер починаються від 499 000 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook