Автоновини

Восьмидесятирічну еволюцію Jeep Wrangler показали в двохвилинному відео

На Youtube- каналі Donut Media опублікували черговий відеоролик серії, присвячений еволюції знаменитих моделей. У новому випуску показаний технічний і зовнішній розвиток позашляховика Jeep Wrangler.

Оригінальний «Ренглер» випускається з 1986 року, проте творці ролика вирішили розповісти історію моделі, починаючи з її ідеологічних «предків». Ними були військові розвідувальні позашляховики, в 1940-х роках розроблені для армії США компаніями Willys-Overland Motors, American Bantam і Ford.

В кінці листопада на мотор-шоу в Лос-Анджелесі компанія Jeep представить позашляховик Wrangler нового покоління. За попередніми даними, він збереже рамну конструкцію, але при цьому отримає алюмінієві кузовні панелі, що дозволили знизити масу автомобіля.

Новий Wrangler отримає дволітровий турбомотор, віддача якого складе 373 кінських сили. Крім цього, в моторну гамму нового позашляховика увійде модернізований 3,6-літровий агрегат V6 Pentastar потужністю близько 300 сил, а також, ймовірно, дизельний мотор. Двигуни будуть працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмиступінчастою «автоматом» ZF.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook