Автоновини Женева-2018

Оголошена дата прем’єри оновленого Mercedes-Benz C-Class

Фото: Autocar

Компанія Mercedes-Benz C-Class представить оновлене сімейство C-Class в березні 2018 року на автосалоні в Женеві, повідомляє Autocar.

Швидше за все, ціни на машину будуть починатися від 31 754 євро. Основними конкурентами новинки стануть Audi A4, BMW 3 Series і Jaguar XE. Продажі машини в Європі почнуться влітку наступного року.

Основними конкурентами новинки стануть Audi A4, BMW 3 Series і Jaguar XE. Машина отримає 2,0-літровий бензиновий двигун, відомий під індексом М 264.

На даний момент компанія веде дорожні випробування новинки. Судячи зі шпигунських фотографій, рестайлінговий C-Class отримає нову світлодіодну оптику в стилі E-Class. Також автомобіль укомплектують іншими гратами радіатора, хромованими бічними спідницями і великими повітрозабірниками. В салоні машини встановлять більш широкий дисплей і нову центральну панель.

Зміни очікуються і у моторній гамі купе. Не виключається поява 2,0-літрового бензинового двигуна, відомого під індексом М 264. Потужність агрегату може скласти близько 268 кінських сил. Решта моторів новинка запозичить у дорестайлінгової версії моделі. Хоча, швидше за все, вони піддадуться модернізації.

Нинішнє покоління C-Class базується на платформі MRA. Шасі автомобіля виконано з легких матеріалів, це дозволило значно скоротити загальну вагу машини. Одна з найпопулярніших моделей марки отримала турбовані бензинові та дизельні двигуни, а також гібридні установки. Деякі з модифікацій комплектуються системою повного приводу. В Україні в даний момент ціни на машину починаються від 804 773 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook