Автоновини

Volkswagen випустить новий кросовер на базі Skoda Karoq

Фото: Skoda

До 2020 року німецький концерн почне продавати в країнах Південної Америки новий компактний позашляховик, в основу якого ляже модульна платформа MQB.

Компанія Volkswagen має намір до 2020 року випустити новий компактний кросовер, який розділить агрегати з моделлю Skoda Karoq. Позашляховик буде призначений для американського ринку, повідомляє прес-служба німецької марки.

За попередніми даними, нову модель, яка за своїми розмірами буде схожа з хетчбеком Golf, назвуть Tharu. В основу кроссовера ляже модифікована модульна архітектура MQB.

У лінійку двигунів увійде 1,4-літровий бензиновий чотирициліндровий турбомотор, що розвиває 150 кінських сил. Цей двигун має турбіну із змінною геометрією, а також систему деактивації частини циліндрів при малих навантаженнях.

Volkswagen Tharu стане однією з 20 моделей німецького концерну, які почнуть продаватися в країнах Південної Америки до кінця нинішнього десятиліття. Для випуску цих автомобілів Volkswagen істотно модернізує виробничі лінії свого заводу в Аргентині, куди інвестують 653 млн доларів.

Однією з останніх новинок «Фольксвагена» став компактний кросовер T-Roc, представлений у вересні на Франкфуртському автосалоні. Volkswagen T-Roc побудований на модульній платформі MQB. Спереду підвіска типу MacPherson, а ззаду – торсіонна балка або багатоважель – в залежності від двигуна і трансмісії.

На європейському ринку кросовер буде пропонуватися з трьома бензиновими і двома дизельними силовими агрегатами. Базова версія отримає трициліндровий двигун об’ємом один літр, що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook