Автоновини

Tesla показала нове зображення електричної вантажівки

Прем’єра електричної фури Tesla відбудеться 16 листопада. Вантажівка зможе проїжджати без підзарядки батарей до 500 кілометрів.

Компанія Tesla Motors розповсюдила новий тизер своєї електричної вантажівки. Зображення фури містить запрошення на її прем’єру, яка відбудеться в Каліфорнії 16 листопада. Про це повідомляє InsideEVs.

Раніше передбачалося, що дебют електричної фури відбудеться 26 жовтня, однак компанія була змушена перенести її майже на місяць у зв’язку з труднощами через запуск серійного виробництва електрокара Model 3.

За попередніми даними, електрична вантажівка зможе проїхати без підзарядки від 320 до 480 кілометрів. Для порівняння, запас ходу звичайних фур з дизельними двигунами внутрішнього згоряння без дозаправки становить 1500 кілометрів.

При цьому раніше глава Tesla Motors стверджував, що фура компанії перевершить будь-який сучасний дизельний аналог як у величині крутного моменту, так і по дальності максимального пробігу. Крім того, Маск зазначив, що вантажівка «вийде дуже моторною і буде керуватися не гірше спорткара».

Плюс до всього, новинка отримає систему автоматичного управління. Керівництво Tesla вже провело перші переговори про можливість випробувань вантажівки на дорогах загального користування з владою штату Невада. Очікується, що на тести вийде відразу кілька груп електричних фур.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook