Автоновини

Підготовка до зими: Чому на СТО не чекають потоку «єврономерів»

На СТО кажуть, що автомобілісти поки не дуже активно їдуть перевзуватися в зимову гуму. А ось потоку «еврономерів» шиномонтажники взагалі не чекають, повідомляють Autonews.

«Водії перевзуваються, але в цілому як завжди люди чекають перший сніг. Я думаю, завтра-післязавтра, коли вдарить мороз, тоді всі підуть активніше », – каже  майстер-приймальник автосервісу« Катрін »Володимир Безлепкин.

При цьому він додає, що, за його спостереженнями, власники «єврономерів» взагалі практично не прагнуть міняти гуму.

«Як показала практика, вони вже купують машини на зимовій гумі. Влітку ми дуже мало їх зустрічали на літній гумі – в основному вони їздили на зимовій. Я думаю, що з цього перевзуватися вони не будуть. Це перший момент. А другий момент, що дуже багато власників машин на «еврономерах» безвідповідальні в цьому відношенні. Якщо говорити про все, що стосується технічного стану автомобіля, то дуже мало клієнтів на єврономерах ремонтують свої машини. Не скажу, що у всіх, але приблизно у 80% ходова знаходиться в аварійному стані, і їх далеко не поспішають ремонтувати. Я вважаю, що вони створюють аварійну ситуацію на дорозі. Доходить до того, що по 20-30 тис км не змінюють масло, не кажучи про те, щоб купити і поставити чотири нових шини », – каже Володимир Безлепкин.

За спостереженнями працівників шіномонтажек, «єврономери» спочатку завозять в Україну на б / вушної гумі. Як правило, це шини марок Continental, Bridgestone, Dunlop, рідко – Nokian.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook