Автоновини

Hennessey розробив шестиколісний 600-потужний пікап

Фото: Hennessey

На тюнінг-фестивалі SEMA в Лас-Вегасі дебютує тривісний пікап, створений на базі Ford F-150 Raptor. Вартість автомобіля склала 295 тисяч доларів.

Американське тюнінг-ательє Hennessey представило шестиколісний 600-сильний пікап VelociRaptor 6×6. Прем’єра новинки відбудеться в рамках тюнінг-фестивалю SEMA в Лас-Вегасі.

«Заряджений» пікап, створений на базі Ford F-150 Raptor, отримав третю вісь і модернізовану раллийную підвіску Fox. Автомобіль також укомплектували позашляховими бамперами, дугами безпеки, допоміжними світлодіодними прожекторами і 20-дюймовими колесами з позашляховими покришками. Список доступного оснащення включає гальмівні механізми Brembo.

Hennessey VelociRaptor 6×6 оснащується 3,5-літровою наддувной «шісткою» EcoBoost, яка зі стандартними настройками видає 450 к.с. і 690 Нм крутного моменту. За додаткову плату віддачу двигуна можливо довести до 600 кінських сил.

В даному випадку інженери застосують нові турбонагнітачі, модифікований випуск і вдосконалений інтеркулер. Крім того, буде настроєно електронний блок керування двигуном.

Ціни на новинку починаються від 295 тис. доларів. У вартість входить ціна базового пікапа Ford F-150 Raptor.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook