Автоновини

Chevrolet розробив кросовер для любителів серфінгу

Фото: Chevrolet

Chevrolet представила новий концептуальний кросовер на базі Traverse для любителів моря і серфінгу. Публічний дебют моделі відбудеться в жовтні нинішнього року.

Компанія Chevrolet представила новий концептуальний кросовер на базі Traverse. Публічний дебют машини відбудеться в Лас-Вегасі на найбільшому тюнінг-шоу SEMA. Кузов машини отримав спеціальний «морський» візерунок і пофарбований в синій і білий кольори. Також новинку укомплектували чорними гратами радіатора і 20-дюймовими алюмінієвими колісними дисками.

На даху автомобіля встановлений спеціальний багажник для перевезення дощок для серфінгу. Технічні характеристики кросовера поки тримаються в секреті. За даними Carscoops, машина отримає 3,6-літровий бензиновий двигун V6 потужністю 305 кінських сил. Новинку запропонують з системою повного приводу. Водієві доступні система аварійного гальмування, функція розпізнавання пішоходів, асистент паркування і круїз-контроль.

Компанія Chevrolet представила кросовер Traverse на автосалоні в Детройті на початку нинішнього року. Незабаром цей автомобіль повинен з’явиться у продажу і в Україні. Довжина автомобіля складає 5189 міліметрів. Таким чином, кросовер став більше старшого позашляховика Tahoe. Розмір колісної бази машини дорівнює 3 070 міліметрів. Придбати його можна буде в семи- і восьмимісних версіях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook