Автоновини

Jaguar Land Rover створить лінійку екстремальних позашляховиків

Нова SVX-модифікація з’являться у позашляховика Land Rover Defender наступного покоління, а також у деяких автомобілів марки Jaguar.

Заводський спецпідрозділ альянсу Jaguar Land Rover – SVO – збирається випустити лінійку найбільш екстремальних версій моделей, які отримають індекс SVX в назві. Про це виданню Autocar розповів головний дизайнер марки Land Rover Джеррі Макговерн.

Так, SVX-модифікація повинна з’явитися у позашляховика Land Rover Defender наступного покоління, який дебютує ближче до 2020 року. Плюс до всього, не виключено, що екстремальні версії для бездоріжжя в подальшому з’являться у марок Range Rover і Jaguar.

Першим представником нової бездоорожной лінійки став Land Rover Discovery SVX, який дебютував у вересні на Франкфуртському автосалоні. Підготовкою займалися фахівці підрозділу Special Vehicle Operations (SVO), які відповідальні за розробку «заряджених» і спеціальних версій автомобілів JLR.

Новинка отримала амортизатори з довгим ходом, пневматичну підвіску зі збільшеним дорожнім просвітом і 20-дюймові алюмінієві диски зі позашляховими покришками Goodyear Wrangler розмірності 275/55. Крім того, Discovery SVX укомплектували фірмовою системою придушення крену Active Roll Control і позашляховой функцією Terrain Response 2.

Land Rover Discovery SVX став першим Discovery п’ятого покоління, який оснастили восьмициліндровим двигуном. Новинку укомплектували п’ятилітровим компресорним агрегатом V8, що розвиває 525 к.с. і 625 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook