Автоновини

Зовнішність нової Audi A7 розсекретили перед прем’єрою

В каталозі Audi collection з’явилася масштабна модель Audi A7 Sportback другого покоління, виконана в пропорціях 1:43. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться найближчим часом.

В онлайн-каталозі Audi collection опублікували фотографію колекційної моделі (масштаб 1:43), яка дає уявлення про зовнішність хетчбека A7 Sportback другого покоління. Передбачається, що офіційна прем’єра новинки відбудеться найближчим часом.

Судячи по знімку, дизайн нової Audi A7 буде нагадувати зовнішність концепт-кара Prologue, представленого в 2016 році. Від моделі нинішнього покоління новинку можна відрізнити за більш широку радіаторну решітку і завужені фари головного світла.

Другу Audi A7 побудують на платформі MLB Evo, яка вже лежить в основі, наприклад, нового седана A8, кросовера Q8, а також Bentley Bentayga. За попередніми даними, лінійка двигунів включить шестициліндрові бензинові і дизельні наддувні агрегати, а також чотирьохлітровий дизельний двигун V8 з потрійним наддувом, включаючи електричний. Даний мотор дебютував на «зарядженому» кросовері SQ7, на якому він розвиває 435 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook