Автоновини

Запорожец-джип: ЗАЗ хоче випустити кросовер

Chery Tiggo 2 і ZAZ Forza випускаються на одній платформі

Очікується, що мінімальна вартість нового автомобіля Запорізького автомобільного заводу складе майже 300 тис. гривень.

ЗАЗ представив перший прототип кросовера ще п’ять років тому, але після початку економічної кризи в країні компанії було не до виходу на ринок з новими моделями.

Але сьогодні представники українського автопрому знову повернулися до ідеї презентації власного позашляховика. ЗАЗ вже підтвердив намір запустити серійне виробництво кросоверів.

Зараз на китайському ринку представлений позашляховий варіант Chery Very (він же ZAZ Forza). В Україні ця модель продається під маркою Chery Tiggo 2, притому що в КНР її називають Tiggo 3X. Існує навіть електричний варіант цього автомобіля, але на нашому ринку є тільки 1,5-літрова бензинова версія на 106 кінських сил. Придбати цю модель в Україні можна тільки з переднім приводом, а ось коробку передач можна вибрати: або 5-ступінчаста механіка, або 4-ступінчастий автомат.

Головні відмінності нового Chery Tiggo 2 від ZAZ Forza полягають в пластиковому обважуванні і збільшеному до 186 мм кліренсі. Крім того, новий дизайн отримала передня частина машини, а в салоні з’явилася віртуальна панель приладів.

Цілком можливо, що нову модель будуть виробляти на потужностях ЗАЗ.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook