Автоновини

Оновлений Mercedes-Benz C-Class показали на відео

Основними конкурентами новинки стануть Audi A4, BMW 3 Series і Jaguar XE. Прем’єра рестайлінгової моделі повинна відбутися в найближчі місяці.

Компанія Mercedes-Benz C-Class продовжує дорожні випробування оновленого сімейства C-Class. На цей раз фотошпигунам вперше вдалося зняти новинку, на якій практично відсутен камуфляж, на відео. За даними Autocar, прем’єра автомобіля повинна відбутися в найближчі місяці. Швидше за все, ціни на машину будуть починатися від 31 754 євро. Основними конкурентами новинки стануть Audi A4, BMW 3 Series і Jaguar XE.

Рестайлінговий C-Class отримає нову світлодіодну оптику в стилі E-Class. Також автомобіль укомплектують іншими гратами радіатора, хромованими бічними спідницями і великими повітрозабірниками. В салоні машини встановлять трехспицевое рульове колесо, більш широкий дисплей і нову центральну панель.

Зміни очікуються і моторній гамі купе. Не виключається поява 2,0-літрового бензинового двигуна, відомого під індексом М 264. Потужність агрегату може скласти близько 268 кінських сил. Також автомобіль можуть оснастити 2,1-літровим дизельним агрегатом. Інші двигуни новинка запозичить у дорестайлинговой версії моделі.

Нинішнє покоління C-Class базується на платформі MRA. Шасі автомобіля виконано з легких матеріалів, це дозволило значно скоротити загальну вагу машини. Одна з найпопулярніших моделей марки отримала турбовані бензинові та дизельні двигуни, а також гібридні установки. Деякі з модифікацій комплектуються системою повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook