Автоновини

Канадці розроблять 920-потужну «Ікону» з двигуном від Porsche

Канадська компанія Anibal Automotive створить карбоновий гіперкар з повнокерованим шасі і активними аеродинамічними елементами.

Канадська компанія Anibal Automotive, що спеціалізується на тюнінгу спортивних автомобілів Porsche, анонсувала розробку власного 920-потужного гіперкара. Проект отримав назву Icon.

Маса автомобіля, який отримає кузов з композитних матеріалів, складе приблизно 1540 кілограмів. Новинку укомплектують адаптивною підвіскою, регульованими амортизаторами, повнокерованим шасі, а також карбон-керамічними гальмівними механізмами. Крім того, на гіперкар застосують двері типу «крило чайки» і активні аеродинамічні елементи.

Anibal Icon отримає середньомоторну компоновку. Гіперкар оснастять 3,8-літровим шестициліндровим оппозитним битурбо двигуном потужністю 920 к.с., який буде передавати тягу на обидві осі. Автомобіль зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,4 секунди.

Всього канадська компанія збирається випустити 50 подібних автомобілів, а також ще п’ять додаткових примірників екстремальної модифікації Drastic. Терміни появи новинки та її вартість поки не називається.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook