Автоновини

Jaguar Land Rover змінить назви своїх моделей

У нові позначення автомобілів британських марок додадуть дані про тип двигунів і їх потужності.

Британський альянс Jaguar Land Rover введе нову систему назв для своїх моделей, в які додадуть дані про потужності моторів автомобілів. Про це повідомляє видання Auto Express.

Читач британського журналу надіслав до редакції фотографію спорткара F-Type, на кришці багажного відділення якого була помічена табличка «P380 AWD». Таким чином, буква «P» означає бензиновий двигун ( «Petrol»), «380» – кількість кінських сил, а «AWD» – систему повного приводу.

Отже, базова версія спорткара з дволітровим чотирициліндровим 300-потужним двигуном отримає логотип «P300», тоді як, наприклад, дизельні модифікації кроссовера Jaguar F-Pace будуть позначатися: «D163», «D180», «D240» і «D300».

Плюс до всього, зміна в системі найменувань торкнеться електричного кросовера Jaguar I-Pace. За попередніми даними, він отримає позначення «E400», де «E» буде говорити про наявність повністю електричної силової установки, а «400» – про її віддачі.

У Україні продажі цієї машини почнуться ближче до кінця 2018 року. Ціни на новинку стануть відомі пізніше. Jaguar I-Pace побудували на новій платформі, розробленої фахівцями Jaguar Land Rover спеціально для повністю електричних машин. Кросовер оснастили двома електричними двигунами, один з яких розташується на передній осі, а інший – на задній.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook