Автоновини

Гройсман рапортував про створення в Україні велосипеда, який крутіше, ніж автомобілі Tesla

Українські розробники представили гібрид мотоцикла і гірського велосипеда – Delfast Ebike. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прем’єр-мінстр України Володимир Гройсман.

«Вже скоро його можна буде побачити на Interbike International Expo в Лас-Вегасі. Унікальним проект робить запас ходу в 380 км, більше, ніж в електрокарі Tesla », – написав прем’єр.

У коментарях представник компанії зазначив, що частина комплектуючих та збирання велосипеда проводиться в Україні.

Як повідомляє «Новий Час», крейсерська швидкість Ebike становить 45 км / год. Максимальна швидкість – 55 км / ч. Виготовлена ??в США батарея розрахована на три тисячі циклів і підтримує рекуперацію енергії. Від двох USB-виходів електродвигуна можна підзарядити смартфон і планшет. За безпеку Delfast Ebike відповідати іммобілайзер, GPS-трекер, кнопка старт / стоп, сигналізація, віддалений запуск, а також мобільний додаток.

Відзначимо, заявлена ??дальність їзди без підзарядки автомобіля Tesla Model S перевищує 440 км, Tesla Model X – від 350 до 411 км. При цьому остання модель в комплектації P90D розганяється до 100 км / год швидше, ніж Lamborghini Gallardo LP570-4 і McLaren MP4-12C.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook