Автоновини

Техніку автозаводу «Богдан Моторс» протестували

Перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів протестував техніку автозаводу «Богдан Моторс».

Під час робочого візиту в Черкаську область, перший віце-прем’єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів відвідав потужності заводу ДП «АСЗ №2» АТ «АК« Богдан Моторс »та ознайомився з модельним рядом техніки спеціального призначення, яку виробляє підприємство.

При огляді і особистому випробуванні військової техніки Степан Іванович зазначив: «Забезпечення армії сучасною автомобільною технікою вітчизняного виробництва має стати одним із першочергових завдань уряду. Представлена ??і випробувана особисто мною автомобільна техніка виробництва «Богдан Моторс» на десятки років випереджає наявну на озброєнні у військових ».

За словами пана Кубіва, Міністерство економічного розвитку і торгівлі найближчим часом маю мету почати розробку середньострокової стратегії розвитку автомобілебудування на п’ять років, який передбачає локалізацію виробництва в Україні. Ця стратегія передбачатиме розвиток українського автопрому, створення додаткових робочих місць в цій та суміжних сферах виробництва. Основним завданням стратегії є максимальна локалізація виробництва автомобілів в Україні.

«Держава і Уряд повинні сприяти створенню технопарків для відновлення автомобілебудування в країні», – підкреслив перший віце-прем’єр-міністр України.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook