Автоновини Франкфурт-2017

Дизайн електричного хетчбека Mercedes розсекретили до прем’єри

Передбачається, що «зелена» модель A-класу, повинна буде скласти конкуренцію BMW i3. Для цього запас ходу у новинки повинен скласти не менше 170 кілометрів.

Німці опублікували нове зображення і відеотізер електричного концепту EQ A, прем’єра якого відбудеться через кілька днів у Франкфурті.
Як і передбачалося, на автосалоні концерн Daimler представить хетчбек. Судячи з скетчу, у франкфуртського прототипу трьохдверний кузов. Втім, коли модель добереться до конвеєра, то вона, швидше за все, виявиться «п’ятидверкою» – модифікації 3D в Європі вже не користуються попитом.

Зовнішній вигляд хетча виконаний в стилі концептуального кросовера Mercedes-Benz Generation EQ, який дебютував в минулому році. Характеристики EQ A Concept поки не розкриваються. За неофіційними даними, прототип отримав один електромотор, який приводить в рух передні колеса. Топову модифікацію товарної моделі можуть оснастити двома двигунами – по одному на кожній осі, тобто, хетч обзаведеться повним приводом.

Серійну версію автомобіля покажуть в 2020 році.  Передбачається, що «зелена» модель A-класу, повинна буде скласти конкуренцію BMW i3. Для цього запас ходу у новинки повинен скласти не менше 170 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook