Автоновини Франкфурт-2017

Всі автомобілі Jaguar Land Rover до 2020 року отримають електричні версії

Для своїх повністю електричних моделей Jaguar Land Rover розробив спеціальну платформу, яка дебютує на кросовері I-Pace.

В найближчому майбутньому всі нові автомобілі Jaguar Land Rover отримають повністю електричні або гібридні версії.  Почати реалізацію цієї програми планується до 2020 року.

«Jaguar Land Rover працює над чистим екологічним майбутнім. Очікується, що до 2020 року компанія буде пропонувати замовникам електричні версії всіх нових моделей марки », – пояснив представник JLR.

Jaguar I-Pace

Першою повністю електричною моделлю Jaguar Land Rover став кросовер I-Pace. У Україні продажі цієї машини почнуться ближче до кінця 2018 року. Ціни на новинку стануть відомі пізніше.

Jaguar I-Pace побудують на абсолютно новій платформі, розробленої фахівцями Jaguar Land Rover спеціально для повністю електричних машин. Кросовер оснастять двома електричними двигунами, один з яких розташується на передній осі, а інший – на задній. Сумарна віддача агрегатів складе 400 кінських сил.

Jaguar I-Pace зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за чотири секунди і зможе проїхати без підзарядки акумуляторів до 500 кілометрів.

Публічна прем’єра товарної версії Jaguar I-Pace відбудеться в середині вересня нинішнього року на Франкфуртському автосалоні. Серійний випуск електрокарів налагодять в 2018 р в Австрії на підприємстві компанії Magna Steyr.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook