Автоновини Франкфурт-2017

Lamborghini випустила 740-потужний родстер з повнокерованим шасі

Італійці представлять на Франкфуртському автосалоні відкриту версію суперкара Aventador S, максимальна швидкість якої склала 350 кілометрів на годину.

Компанія Lamborghini представила нову модифікацію суперкара Aventador S – з відкритим кузовом і знімним верхом. Прем’єра родстера, який отримав 740-потужний двигун, повний привід і повнокероване шасі, відбудеться на Франкфуртському автосалоні.

Новинка являє собою відкриту версію купе Aventador S, представленого в кінці минулого року. Суперкар комплектується знімними панелями масою шість кг, які можуть швидко демонтуватися і забиратися в багажний відсік спереду. При цьому сам автомобіль вийшов на 50 кг важчий за закритої версії – маса родстера вирісла до 1625 кілограмів.

Як і купе, суперкар отримав пророблений аеродинамічний обвіс з карбону – передній бампер забезпечує на 130% більше притискної сили в порівнянні з попередником, а регульоване заднє антикрило в оптимальній позиції – на 50%.

Плюс до всього, інженери застосували перенастроюючу підвіску з адаптивними амортизаторами, а також повнокероване шасі, де задні колеса повертаються в протифазі з передніми, що значно підвищує маневреність автомобіля.

До драйверских режимів Strada, Sport і Corsa додали новий під назвою Ego, який дозволяє водієві самостійно виставити налаштування рульового управління, підвіски і трекшн-контролю.

Lamborghini Aventador S Roadster оснастили 6,5-літровим атмосферним агрегатом V12, що розвиває 740 к.с. і 690 Нм крутного моменту. Двигун працює з переналаштованою роботизованою семиступінчастою коробкою передач з двома зчепленнями. Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за три секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 350 км на годину.

Lamborghini Aventador S Roadster буде доступний в Європі за ціною від 313 666 евро, а в США родстер обійдеться мінімум в 460 247 доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook