Автоновини Франкфурт-2017

Mercedes представив оновлене купе і кабріолет S-Class

Купе і кабріолет S-Class отримали нові бампери, великі повітрозабірники, змінену решітку радіатора і іншу вихлопну систему з хромованими патрубками.

Компанія Mercedes-Benz розсекретила оновлені купе і кабріолет S-Class. Публічна прем’єра цих автомобілів відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Відразу після дебюту новинки з’являться в продажу в Європі.

Рестайлінгові купе і кабріолет S-Class отримали нові бампери, великі повітрозабірники, змінену решітку радіатора і іншу вихлопну систему з хромованими патрубками. У салоні встановлюються спортивні сидіння, два 12,3-дюймових дисплея і модернізована мультимедійна система.

Водієві тепер доступний розширений список систем допомоги, включаючи напівавтономну систему управління і технологію Magic Body Control, яка використовує камеру для сканування поверхні перед автомобілем і сама підлаштовує підвіску під особливості дорожнього покриття.

Також новинки укомплектували задніми ліхтарями, де LED-елементи замінили органічними діодами (OLED). Кожен блок ліхтарів складається з 33 органічних світлодіодів, які керуються індивідуально. Подібну оптику використовували на флагманському седані Audi A8 нового покоління, продажі якого повинні початися до кінця нинішнього року.

У моторну гамму оновленого S-Class увійшов 4,0-літровий бензиновий агрегат V8. Потужність двигуна становить 463 кінських сил. Віддача двигуна AMG версіі машини була збільшена до 603 кінських сил. Топові версії автомобілів укомплектували 6,0-літровим двигуном V12, потужністю 621 кінських сил. Крім цього для купе доступний 3,0-літровий двигун V6 з віддачею 362 кінські сили.

Чи з’являться купе і кабріолет S-Class в Україні поки невідомо.

На Франкфуртському автосалоні компанія Mercedes-Benz також представить передсерійний прототип гібридного гіперкара, в силовій установці якого використовують двигун боліда Формули-1. Крім цього, німці представлять концепт електричного хетчбека з лінійки EQ, серійна версія якого повинна з’явитися до 2020 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook