Автоновини Франкфурт-2017

Kia Picanto отримав вседорожню версію

Хетчбек Kia Picanto X-Line отримав підвіску зі збільшеним на 15 мм дорожнім просвітом, а також 100-потужний трициліндровий турбодвигун.

Компанія Kia представила вседорожню модифікацію компактного хетчбека Picanto, яка отримала назву X-Line. Публічна прем’єра новинки відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні.

Kia Picanto X-Line отримав перенастроюючу підвіску зі збільшеним на 15 мм дорожнім просвітом. Крім цього, хетчбек обзавівся посиленими бамперами, пластиковим облицюванням колісних арок і металевими захисними пластинами днища.

Новинку оснастили трициліндровим бензиновим двигуном робочим об’ємом один літр, що розвиває 100 к.с. і 172 Нм крутного моменту. Це найбільш потужний двигун, який коли-небудь встановлювався на найменшу модель Kia. Такий хетчбек здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 10,1 секунди. Витрата палива в змішаному циклі складає 4,5 літра на 100 км пробігу.

У салоні з’явилося нове кермо, обтягнуте шкірою з контрастною прострочкою зеленого кольору, і алюмінієві накладки на педалях. У стандартне оснащення увійшов мультимедійний комплекс з семидюймовим сенсорним дисплеєм, підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto, а також камера заднього виду.

Європейські продажі Kia Picanto X-Line стартують в четвертому кварталі поточного року. Ціни будуть оголошені пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook