Автоновини

Британці створять електричний спорткар з кузовом Shooting Brake

Спорткар Alcraft GT оснастять трьома електродвигунами сумарною потужністю понад 600 кінських сил. Електрокар зможе проїхати без підзарядки близько 500 кілометрів.

Британська компанія Alcraft анонсувала розробку і розповсюдила зображення електричного спорткара GT, який отримає кузов Shooting Brake. Про це повідомляє видання Autocar.

У салоні автомобіля зможуть розміститися чотири людини. Об’єм багажного відділення складе близько 500 літрів. Alcraft GT оснастять чотирма електродвигунами, які передають тягу на всі чотири колеса. Сумарна віддача агрегатів перевищить 600 к.с. і 1140 Нм крутного моменту. Спорткар зможе розганятися з місця до 100 км / год за приблизно за 3,5 секунди. Запас ходу без підзарядки акумуляторів складе 480 кілометрів.

У компанії також обговорюють можливість оснащення спорткара збільшувачем запасу ходу у вигляді невеликого ДВС, який буде виступати виключно в ролі генератора для підзарядки батарей.

Компанія Alcraft була заснована підприємцем і автомобільним ентузіастом Девідом Елкрафтом. У розробці електрокара GT взяв участь глава марки Morgan Чарльз Морган, а також колишні інженери Toyota, Daewoo і Michelin. За створення силової установки відповідають фахівці інжинірингової компанії Delta Motorsport.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook