Автоновини

Porsche представила Cayenne нового покоління

Cayenne третього покоління, отримав два нових мотора і матричні фари, які не сліплять зустрічних водіїв.

Компанія Porsche на закритому заході в Штутгарті представила позашляховик Cayenne третього покоління. Автомобіль виконаний в стилістиці нової Panamera і зберіг пропорції попередника.

На старті продажів новий Cayenne буде доступний з двома новими шестициліндровими моторами. Перший – 3,0-літровий турбований агрегат потужністю 340 к.с. (На 40 к.с. більше, ніж у попередника). Другий – 2,9-літровий двигун (версія Cayenne S) з віддачею 440 кінських сил. Це на 20 к.с. більше, ніж у аналогічної модифікації попереднього покоління.

Розмір колісної бази не змінився (2 895 мм), але автомобіль став довшим на 63 мм (4 918 мм), нижче на 9 мм (1 696 мм) і ширше на 44 мм (1 983 міліметра). Змінився і об’єм багажного відділення – він став на 100 л більше і досяг величини в 700 літрів.

Porsche Cayenne вперше в історії оснащується різнорозмірними шинами і системою управління задніми колесами, як на 911 і Panamera. Вона підвищує маневреність в поворотах і стійкість при зміні смуги на великій швидкості.

Базове оснащення автомобіля стало багатшим – найдоступніший Cayenne отримав систему активного повного приводу, світлодіодні фари, систему допомоги при паркуванні з датчиками спереду і ззаду, телефонний модуль з точкою доступу Wi-Fi та інше обладнання.

У нового Cayenne може бути три види головного світла. У базовій комплектації кросовер оснащується світлодіодними фарами, а за додаткові гроші можна встановити Dynamic Light, який в тому числі включає в себе системи поворотного світла і автоматичного перемикання з ближнього на дальній. Дорожчей опцією стануть світлодіодні матричні фари, що складаються з 84 елементів і дозволяють змінювати розподіл світла і його інтенсивність. Завдяки цьому, наприклад, дальнє світло таких фар не сліпить зустрічних водіїв.

Поточний Porsche Cayenne продається в Україні в кількох версіях за ціною від  2 063 305 грн. за найдоступніше виконання з 300-потужним бензиновим мотором. Кросовер третього покоління привезуть на український ринок в 2018 р, а ціни оголосять ближче до старту продажів.

Раніше Automotive повідомляли, що в інтернеті з’явилися перші офіційні фотографії кросовера Porsche Cayenne третього покоління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook