Автоновини Франкфурт-2017

Citroen і французький модний будинок створили особливий електрокроссовер

На Франкфуртському автосалоні дебютує спеціальна версія електрокара E-Mehari, розроблена спільно з модним будинком Courreges.

Компанія Citroen представила спеціальну версію електричного кросовера E-Mehari, створену спільно з французьким модним будинком Courreges. Публічна прем’єра новинки відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні.

Електричний кросовер отримав кузов і знімний дах чорного кольору, які контрастують з білою обробкою салону і передньої панелі. Новинку також укомплектували 15-дюймовими алюмінієвими колісними дисками, розширеними крилами і збільшеними переднім і заднім бампером. Дверні ручки автомобіля виконані в стилі дорожніх сумок. Дорожній просвіт збільшили на 20 міліметрів.

Кросовер буде також пропонуватися з особливою сумкою від Courreges, яка виконана за спеціальним замовленням.

Технічна складова Citroen E-Mehari змінам не піддалася. Кросовер оснащується електромотором, що розвиває 68 к.с. і 166 Нм крутного моменту. Електрокар здатний розганятися з місця до 60 км / год за 7,3 секунди, а його максимальна швидкість складає 110 км на годину. Запасу батарей ємністю 30 кВт-год вистачить на 195 км шляху (по європейському циклу NEDC). У список устаткування також увійшли ABS, ESP, передні і бічні подушки безпеки, система контролю тиску в шинах, аудіосистема.

Citroen E-Mehari від Courreges буде випущений обмеженим тиражем в 61 екземпляр – відсилання до року відкриття французького модного року, заснованого в 1961 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook