Автоновини

В мережі опублікували нові деталі про позашляховик Jeep Wrangler

У мережі з’явилася нова інформація про автомобіль підвищеної прохідності Jeep Wrangler, офіційний показ якого відбудеться 1 грудня на автосалоні в Лос-Анджелесі. Головною подробицею стало те, що джип оснастять оновленою системою повного приводу.

Нової повнопривідною системою укомплектують позашляховик версії Sahara на четверо дверей. Також в автомашині буде змінено підключення, більше не знадобиться важіль роздавальної коробки для перемикання типу приводу як у нинішнього покоління, відтепер все буде грунтуватися на електроніці.

Під капотом нового Джип Ренглер будуть встановлені наступні силові агрегати: чотирициліндрові турбомотор об’ємом в 2 л. і турбодизель атмосферник V6 кубатурою в 3 літри.

Новинка отримає або механічну коробку передач на шість ступенів, або восьмиступінчасту АКП, вироблену Chrysler, або ж вибір впаде на восьмідіапазонную автоматичну коробку передач 8HP75 виробництва компанії ZF. Відомостей про те, як буде зіставлятися мотор з трансмісією, не надано.

Модель буде доступна з кузовом на дві і четверо дверей і рухливими панелями. На додаток Wrangler нової формації обзаведеться знімним дахом, працюючим від електроприводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook