Автоновини

Ford відкликає ряд моделей через проблеми з сидіннями і ременями безпеки

Під відкликання потрапили чотири моделі Ford і Lincoln, які були зроблені на чотирьох заводах марки кілька років тому.

В цілому відгукується 116 796 тис. «легковиків», і в них офіційні дилери будуть міняти елементи сидінь і / або деякі частини механізму ременів безпеки. Американці переживають, що дефектні елементи можуть належним чином не спрацювати при аварії, в результаті чого водій і / або пасажири можуть отримати серйозні травми.

На фото: Ford Escape

Як повідомляє концерн в опублікованому прес-релізі, під відкликання потрапляють:

?  пікапи F-150, що зійшли з конвеєра заводу в Дірборні в період з 9 травня по 15 червня 2014 року, а також з заводу в Канзасі з 10 травня по 10 червня 2014 року;
?  мінівени E-Series, випущені на заводі в Огайо з 15 травня по 24 червня 2014 року;
?  кросовери Ford Escape і Lincoln MKC, що зійшли з конвеєра заводу в Луїсвіллі в період з 11 травня по 18 червня 2014 року.

Більшість автомобілів, а якщо бути точним, то 94 605  тис. примірників, були продані на території США і федеративних землях держави, 20 681 автомобіль відправився на експорт в Канаду, ще 1 510 тис. «легковиків» експлуатується мексиканськими власниками.

На фото: Lincoln MKC

На щастя, на даний момент Ford не зафіксував жодного випадку, в яких власники автомобілів або їх пасажири постраждали в результаті позаштатної роботи систем безпеки через знайдені дефектів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook