Автоновини

Tesla отримала найбільше передзамовлення на електричну вантажівку

Фото: Tesla Motors

Компанія PepsiCo зробила найбільше передзамовлення на покупку електричних вантажівок Tesla Semi, повідомляє Reuters. Всього виробник прохолодних напоїв отримає більше 100 великих вантажівок. Це найбільша партія автомобілів, яка була замовлена ??у Tesla. Свої машини PepsiCo отримає не раніше 2019 року, коли почнеться серійне виробництво новинки.

Для того, щоб залишити замовлення на вантажівку, необхідно внести заставу в 20 000 доларів США. Повна вартість Tesla Semi складе від 150 000 і 180 000 доларів в залежності від версії.

«Вантажівки Tesla Semi поповнять наш автопарк в США. Ця закупівля є ключовим пунктом плану компанії по скороченню викидів парникових газів », – заявив представник PepsiCo Майк О’Коннелл.

Автомобіль доступний для замовлення в двох версіях – з запасом ходу 300 миль (482 км) і 500 миль (805 кілометрів). У рух вантажівка з автопілотом наводиться за допомогою чотирьох електродвигунів. До 100 км / год при повному завантаженні машина може розігнатися за 20 секунд. Без вантажу це займає у фури всього 5 секунд. Таким чином, новинка стала однією з найшвидших вантажівок у світі.

На даний момент керівництво Tesla вже провело перші переговори про можливість випробувань вантажівки на дорогах загального користування з владою штату Невада. Очікується, що на тести вийде відразу кілька груп електричних фур.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook