Автоновини

Toyota анонсувала прем’єру седана Avalon нового покоління

Фото: Toyota

Компанія Toyota опублікувала перший тизер седана Avalon наступного покоління. Публічна прем’єра новинки відбудеться 15 січня 2018 року на автосалоні в Детройті.

Toyota Avalon буде побудований на новому модульному шасі TNGA, яке незабаром стане основою більшості моделей японської марки. Завдяки цій архітектурі седан вийде довшим і ширшим, але при цьому легше попередника.

Лінійка моторів включить 2,5-літровий чотирициліндровий двигун, а також більш потужний агрегат V6 робочим об’ємом 3,5 літра. Перший буде працювати в парі з варіатором, а топовий двигун – з восьмиступінчастим «автоматом». Не виключено, що також буде доступна гібридна модифікація, до складу силової установки якої увійде 2,5-літровий мотор і електричний двигун. Сумарна віддача агрегатів складе 210 кінських сил.

Toyota Avalon наступного покоління буде пропонуватися з вдосконаленим фірмовим пакетом активних систем безпеки Toyota Safety Sense. Він включить адаптивні фари головного світла, систему дотримання рядності руху, а також функцію попередження фронтальних зіткнень з можливістю розпізнавання пішоходів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook