Автоновини

Порошенко представив перший в Україні електробус

Під час робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко ознайомився з продукцією підприємства ЗАТ «Концерн Електрон», який виробляє електробуси. Порошенко у Львові випробував перший в Україні електробус «Електрон» і поспілкувався з львів’янами. Про це повідомляє прес-служба президента.

«Перший в Україні електробус« Електрон »- сучасний екологічний транспорт нового покоління, виготовлений у Львові», – написав глава держави в Twitter.

Голова правління ПрАТ «Концерн Електрон» Юрій Бубес розповів президенту про особливості транспортного засобу.

Електробус «Електрон» моделі Е19101 – сучасний екологічний транспорт нового покоління, розрахований для комфортного перевезення до 100 пасажирів. Електробус сконструйований з низькою підлогою, і для осіб з обмеженими можливостями в ньому передбачені відкидний пандус і місце в салоні, обладнане ременями безпеки. Пневматична підвіска електробуса має функцію «кнілінг» – зниження кліренсу електробуса для зручності посадки пасажирів.

Максимальна швидкість транспортного засобу – 70 км / год, пробіг без підзарядки батарей – більше 200 км. Акумулятори електробуса безпечні в експлуатації і мають великий ресурс.

Електробус успішно експлуатується у Львові на регулярному маршруті з червня 2016 і відмінно зарекомендував себе безперебійною роботою в зимовий період. За час експлуатації електробус перевіз близько півмільйона пасажирів. Собівартість одного кілометра пробігу складає 1,2 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook