Автоновини

Infiniti оновила позашляховик QX80

Фото: Infiniti

Найбільша модель японської марки, що дебютувала на мотор-шоу в Дубаї, з’явиться в продажу до кінця нинішнього року.

Компанія Infiniti представила оновлений позашляховик QX80. Прем’єра рестайлінгової версії найбільшої моделі японської марки відбулася в рамках мотор-шоу в Дубаї.

Разом з рестайлінгом позашляховик отримав інші фари головного світла, нові грати радіатора, а також видозмінені задні ліхтарі. В цілому автомобіль вийшов схожий на концепт-кар QX80 Monograph, який дебютував в квітні на Нью-Йоркському автосалоні.

Що стосується інтер’єру, то в салоні з’явилася нове підсвічування приладової панелі, інші отвори системи вентиляції і збільшений дисплей інформаційно-розважального комплексу. Плюс до всього, стали доступні нові варіанти обробки.

Технічна складова змінам не піддалася. Позашляховик буде комплектуватися тим же 5,6-літровим атмосферним агрегатом V8, який, ймовірно, піддасться модернізації. На моделі нинішнього покоління цей мотор, що працює в парі з семиступінчастим “автоматом”, видає 405 к.с. і 560 Нм крутного моменту.

У японській компанії відзначили, що виробництво оновленого позашляховика вже почалося і він повинен з’явитися у продажу до кінця нинішнього року. В Україні ціни на нинішній Infiniti QX80 починаються від 2 275 320 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook