Автоновини

Nissan залишив виробництво автомобілів в Японії

Фото: Nissan

Такі заходи були прийнято через серйозне порушення інспекції якості на японських заводах. Підприємства японської компанії не будуть працювати близько двох тижнів.

Компанія Nissan прийняла рішення призупинити виробництво своїх автомобілів в Японії. Конвеєр буде зупинений на шести підприємствах концерну. Крім цього компанія відкличе 1,16 млн машин. Це всі транспортні засоби випущені  з початку 2014 року. Про це повідомляє видання Fortune з посиланням на міністерство транспорту Японії.

Такі заходи були прийнято через серйозне порушення інспекції якості на японських заводах. З’ясувалося, що фінальна перевірка на підприємствах проходила на лініях, не призначених для цього. Таким чином машини оглядалися співробітниками, які не мають відповідної кваліфікації.

Очікується, що на усунення наслідків  порушення, компанія буде змушена витратити 225 млн доларів. Сервісна компанія торкнеться тільки внутрішніх ринків Японії.

Ще влітку відразу ряд автовиробників були змушені на якийсь час зупинити роботу своїх заводів. Так, в Японії Honda зупинила конвеєр свого підприємства через атаки хакерів. Як розповіли в компанії, невідомий вірус паралізував систему, яка відповідає за складання машин. Зловмисники вимагали винагороди за відновлення програми. Японці підкреслили, що вірус, що заразив їх комп’ютери був схожий на шкідливу програму WannaCry. На даний момент інженерам вдалося відновити роботу системи.

У Франції концерн Renault призупинив роботу своїх заводів, що б уникнути наслідків масштабної атаки хакерів. Як розповіли співробітники компанії, на такий крок вони були змушені піти для того, щоб зупинити поширення шкідливої ??програми під назвою WannaCry. Крім Renault по Франції постраждали і інші великі компанії.

Компанія Nissan також постраждала від комп’ютерного вірусу. Тоді атаці піддався завод бренду у Великобританії. Ряд ЗМІ повідомляли, що підприємство було змушене зупинити конвеєр, однак офіційний представник Nissan не підтвердив цю інформацію.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook