Автопоради Статті

Вантажне таксі: безпечний переїзд

Вантажне таксі: безпечний переїзд

Вантажні таксі сьогодні використовуються повсюдно. Без них проблематично здійснити квартирний, або офісний переїзд, доставку будівельних матеріалів на об’єкт, вивезення сміття після ремонту, доставку габаритних покупок, тощо.

Можна замовити вантажне таксі погодинно, а можна – на той термін, який буде потрібен для здійснення всієї операції з транспортування вантажу. Але оплата в такому випадку буде розраховуватися за тією ж схемою – за кожну годину роботи водія і вантажників. Одне з перших питань, яке турбує всіх майбутніх клієнтів мувінгової служби – вартість вантажного таксі.

Вантажне таксі: тарифи

Ціна виклику таксі (якщо вам необхідно вантажне авто) може варіюватися. Залежать тарифи від декількох факторів:

  • місткість машини;
  • розцінки за годину роботи;
  • маршрут перевезення.

Не варто забувати і про те, що при розрахунку вартості перевезення речей враховується не тільки тариф автомобіля і водія, а й розцінки вантажників, адже за підйом / спуск меблів, або техніки на поверх, а також упаковку предметів також необхідно платити.

Саме ці фактори роблять найбільший вплив на підсумкову суму в кошторисі на замовлення будь-якого вантажного таксі. Якщо вам потрібна вантажна машина для переїзду – попередньо вивчіть всі пропозиції – https://inka-trans.ua/perevozki-kiev/gruzovoe-taksi/ які відповідають запитам за часом і маршрутом слідування. Порівнявши ціни, можна буде зробити найбільш вигідний вибір.

Вантажне таксі: переїзд без складнощів

Як організувати вантажне таксі? Для виконання цього завдання досить зайти на сайт компанії, вибрати транспорт відповідної категорії, залишити онлайн заявку. Менеджер підприємства зв’яжеться з замовником для уточнення докладної інформації.

Другий спосіб замовити вантажне таксі – без онлайн форми. Процедура проста – подзвоніть у фірму самостійно, обговоріть деталі вантажоперевезення, скажіть співробітнику обсяги і приблизну вагу вантажу, маршрут, та час переїзду. Разом з професійним помічником буде простіше визначитися – скільки вантажників потрібно для оптимальної роботи, яке авто вибрати, як організувати якісне перевезення речей.

Що таке вантажне таксі

Дізнайтеся, які машини використовуються як вантажне таксі в обраній фірмі. Часто це авто середньої місткості 1-3 тонни (для квартирних і офісних переїздів найчастіше використовуються Газелі). Такий транспорт спеціалізується на перевезенні важких і габаритних речей  – меблів, устаткування, техніки, музичних інструментів, будматеріалів, предметів побуту тощо.

Як дізнатися тариф вантажного таксі

Ознайомитися з розцінками на таксі для перевезення вантажів можна і без прямого контакту з представником мувінгової компанії. Зазвичай на сайтах компаній можна знайти прайс-лист, в якому позначені ціни на найбільш затребувані послуги. Розрахуйте суму, включивши в неї всі ті пункти, які необхідно виконати саме вам. Пам’ятайте, що даний тип таксі потрібно оплачувати в обидва боки. Цей факт іноді обурює клієнтів. Але важливо розуміти, що в той час, коли машина долає ділянку шляху без вантажу, витрата палива також здійснюється, а вантажники і водій не можуть виконувати іншу роботу. 

Вантажне таксі – вигідний варіант для вантажоперевезень. Замовлення такого авто набагато дешевше, ніж виклик іншої спецтехніки для перевезення вантажів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook